WILLOW OF SILENCE.

Interviu cu Aida Anghel: Mulți clienți cunosc procedura Tax Free, așa că vor fi încântați să descopere această facilitate în magazine!

Interviu cu Aida Anghel: Mulți clienți cunosc procedura Tax Free, așa că vor fi încântați să descopere această facilitate în magazine!

 

Lucrurile sunt mereu în mișcare, fie că vorbim de noi înșine, fie că vorbim de companie, schimbările sunt cele care ne fac să progresăm. Nu spunem doar noi, că atunci când companiile nu se adaptează la nevoile pieței, rămân agățate în trecut, în sisteme care au funcționat acum câțiva ani și, poate că vor funcționa în continuare, dar cu siguranță nu ajută la atragerea clienților noi. Când vine vorba de fidelizarea clienților obișnuiți, magazinele noastre partenere aleg de multe ori să le ofere discount-uri sau diverse bonusuri, însă, ca metodă de a atrage noi consumatori au ales să implementeze serviciul Tax Free. De ce? Pentru că în felul acesta le oferă turiștilor prețuri cu discount-uri considerabile. Iar, pentru turiștii străini, prețurile sunt un criteriu important când vine vorba de alegerea magazinului de unde își fac cumpărăturile. Restituirea TVA-ului nu ar trebui să fie un moft, pentru că este un drept, un drept al cetățenilor non-UE pe care România îl oferă. De altfel, aceleași drepturi le au și românii când aleg să viziteze o țară care nu este în Europa. Dacă lucrezi într-un magazin și ți-ai dori să devenim parteneri, trebuie să știi că această procedură se face foarte simplu, iar autorizația este valabilă cinci ani. Mai departe, am stat de vorbă cu Aida Anghel, de la Brands International și El Unico, care ne-a spus, pe scurt, de ce se bucură că este partenerul nostru. 

  • De cât timp sunteți partener Ask for Tax Free și, în primul rând, de ce v-ați dorit acest lucru? 

Suntem partener Ask for Tax Free din anul 2018. Ne-am dorit acest parteneriat pentru a aduce încă un serviciu pentru clienții noștri.

  • Cum se simte să știți că prin acest parteneriat ajutați cetățenii care vin din țările non-UE? 

Considerăm că prin acest serviciu ne aliniem și cu practicile din majoritatea Aeroporturilor Internaționale și astfel incurajam fidelitatea clienților noștri, precum și vizitarea țării noastre atat în scop turistic cât și profesional.

  • Ce produse achiziționează cel mai des din magazin clienții care vin din țări non-UE? 

Din cadrul magazinelor noastre se achizitioneaza trabucuri și țigări de foi, precum și accesorii destinate produselor din tutun.

  • Care este, în medie, coșul de cumpărături al clienților care apelează la serviciul Tax Free? 

În medie coșul de cumpărături este de 450 euro.

  • Care ar fi una dintre valorile brand-ului pe care credeți că le împărtășim?

La El Unico niciodată nu facem compromis la calitate. Fie că oferim asta prin categoriile de produse prestigioase pe care le oferim clienților, fie prin atenția și dedicarea pe la care le-o acordăm, calitatea excelentă este întotdeauna garantată. Cred că acestea sunt valorile pe care le avem în comun. 

  • Dacă ar fi să le transmiteți un mesaj magazinelor care nu sunt încă autorizate Tax Free, ce le-ați spune? 

Acest serviciu va aduce cu siguranță un grad de mulțumire și o bucurie în rândul clienților. Mai mult decât atât, mulți cunosc această procedură și vor fi extrem de încântați de faptul că le veți oferi această facilitate. 

EL Unico este cel mai mare lanț de magazine de țigări premium în România, având țigări de la cei mai buni și cunoscuți producători din lume. Este casă pentru cele mai importante brand-uri cubaneze, dominicane și din Nicaragua, precum Habanos, Arturo Fuente,  Plasencia, AJ Fernandez, La Aurora, E.P. Carrillo & Drew Estate. Pe lângă varietatea de țigări disponibile, El Unico oferă o selecție fină de băuturi, precum Congac, Whiskey și Rom, dar și accesorii diverse de lux de la brand-ul S.T. Dupont.


WRITE A COMMENT

Nicoleta Ilie, Teilor: Calitatea și grija pentru oameni sunt valorile noastre comune cu Ask for Tax Free

Nicoleta Ilie, Teilor: Calitatea și grija pentru oameni sunt valorile noastre comune cu Ask for Tax Free Teilor este un

Interviu Botea Mihaela, Star: Dacă locația este amplasată într-un loc turistic recomad Ask for Tax Free

Nu este cetățean străin care să se gândească să viziteze România și să nu aibă pe buze Brașov. Un oraș

Interviu Claudia Rădulescu, Diamond Boutique: Prin Tax Free relația noastră cu clienții străini a devenit mult mai ușoară

Să fii primul serviciu de restituire a TVA-ului din România presupune un efort dublu. Pe deoparte informarea cetățenilor străini despre

Interviu cu Ana Maria Conache, Frey Wille: Serviciul Tax Free, un beneficiu real în fața concurenților

Pe lângă business și turism, România poate fi o destinație la fel de cunoscută și pentru cumpărături. Mai ales pentru

Interviu – Femei in Afaceri

Femei in Afaceri: Care este povestea afacerii dvs. si cum a inceput totul? Valentina Saygo: Tax Free este un drept

Cum pot primi turistii straini TVA inapoi

Cetățenii statelor non-UE care fac achiziții în România trebuie să primească TVA înapoi, conform legii. Însă, în prezent, acest lucru