WILLOW OF SILENCE.

Cumparaturi fara TVA in magazinele HUMANIC

Cumparaturi fara TVA in magazinele HUMANIC

Acum vă veți puteți recupera TVA achitată la cumpărăturile făcute în magazinele din rețeaua Humanic! Pentru a beneficia de acest serviciu, este necesar să aveți rezidența fiscală într-un stat care nu este membru al Uniunii Europene și să completați documentul de restituire de TVA chiar în magazin, după achiziție, la cumpărături cu o valoare de cel puțin 175 de euro, inclusiv TVA. Urmați apoi procedura indicată de vânzător. Aveți astfel posibilitatea nu numai de a pleca acasă cu perechea de pantofi preferată, ci și de a recupera 19% din prețul achitat!

Ne bucurăm să anunțăm că Humanic a primit recent autorizarea de a le restitui TVA clienților rezidenți în alte jurisdicții fiscale decât cele ale statelor UE. Retailerul este cel mai recent partener Tax Free, companie furnizor de servicii de restituire de TVA pentru cumpărătorii persoane fizice, cetățeni străini sau români, cu rezidența fiscală într-un stat din afara Uniunii Europene. Unitățile Humanic din Bucureşti – Afi Palace Cotroceni, Promenada si Baneasa Shopping City –, dar si din Iasi si Cluj oferă posibilitatea restituirii TVA grație trainingului de specialitate oferit personalului magazinelor de către Ask for Tax Free, ca parte a serviciilor furnizate în baza acestui parteneriat.

Humanic este un brand al grupului Leder & Schuh, cu sediul principal în Austria, unul dintre cei mai mari retaileri de încălțăminte din Europa. În România, Humanic deține o rețea de nouă unități, dintre care cinci în București și câte unul în Cluj, Constanța, Iași și Sibiu.

Nicoleta Ilie, Teilor: Calitatea și grija pentru oameni sunt valorile noastre comune cu Ask for Tax Free

Nicoleta Ilie, Teilor: Calitatea și grija pentru oameni sunt valorile noastre comune cu Ask for Tax Free Teilor este un

Interviu Botea Mihaela, Star: Dacă locația este amplasată într-un loc turistic recomad Ask for Tax Free

Nu este cetățean străin care să se gândească să viziteze România și să nu aibă pe buze Brașov. Un oraș

Interviu Claudia Rădulescu, Diamond Boutique: Prin Tax Free relația noastră cu clienții străini a devenit mult mai ușoară

Să fii primul serviciu de restituire a TVA-ului din România presupune un efort dublu. Pe deoparte informarea cetățenilor străini despre

Interviu cu Aida Anghel: Mulți clienți cunosc procedura Tax Free, așa că vor fi încântați să descopere această facilitate în magazine!

  Lucrurile sunt mereu în mișcare, fie că vorbim de noi înșine, fie că vorbim de companie, schimbările sunt cele

Interviu cu Ana Maria Conache, Frey Wille: Serviciul Tax Free, un beneficiu real în fața concurenților

Pe lângă business și turism, România poate fi o destinație la fel de cunoscută și pentru cumpărături. Mai ales pentru

Interviu – Femei in Afaceri

Femei in Afaceri: Care este povestea afacerii dvs. si cum a inceput totul? Valentina Saygo: Tax Free este un drept