WILLOW OF SILENCE.

Ce este si cum scriem despre Tax Free in Romania

Ce este si cum scriem despre Tax Free in Romania

Joi, 27 noiembrie 2014, Ask for Tax Free, in parteneriat cu Freya Productions, a organizat evenimentul “Ce este si cum scriem despre Tax Free in Romania”. Intalnirea a avut loc joi, 27 noiembrie, la Casa Freya, Sos. Straulesti nr. 162, sector 1, de la ora 17.00. Prin acest eveniment am dorit sa aducem in atentia publicului un concept care este insuficient valorificat in Romania in acest moment, si anume Tax Free Shopping sau restituirea TVA clientilor proveniti din tarile non-UE care fac achizitii pe teritoriul tarii noastre.

Aceasta campanie nu putea fi gandita fara ajutorul presei, ca modalitate de informare a fiecarei parti implicate in proces: magazinele, care este nevoie sa inteleaga importanta autorizarii tax free, clientii, care trebuie sa stie ca au un drept care le este in avantaj si pe care trebuie sa il ceara, precum si asociatiile si institutiile de a caror sustinere atat noi, cat si Romania are nevoie.

De asemenea, am avut alaturi de noi importante nume din domeniul HoReCa, turism etc. “Planul nostru pentru viitorul apropiat include parteneriate cu hotelurile si restaurantele, cu agentiile de turism specializate in incoming, cu locurile in care sunt prezenti expatii, participari la evenimente, promovare online si offline. Ce ar trebui inteles este ca aducem si fidelizam clientii in magazine, le ajutam sa nu isi refuze cumparatorii si, cel mai important lucru, facem ceea ce in alte tari este firesc si deja considerat un drept normal.

Obiectivul nostru este ca in cel mai scurt timp sa fim prezenti in centrele comerciale cu puncte de informare, pentru ca intrebari sunt, iar noi putem oferi raspunsurile.” Valentina Saygo, managing partner Ask for Tax Free.

Urmariti mai multe imagini de la eveniment pe pagina de Facebook Tax Free Romania!

Nicoleta Ilie, Teilor: Calitatea și grija pentru oameni sunt valorile noastre comune cu Ask for Tax Free

Nicoleta Ilie, Teilor: Calitatea și grija pentru oameni sunt valorile noastre comune cu Ask for Tax Free Teilor este un

Interviu Botea Mihaela, Star: Dacă locația este amplasată într-un loc turistic recomad Ask for Tax Free

Nu este cetățean străin care să se gândească să viziteze România și să nu aibă pe buze Brașov. Un oraș

Interviu Claudia Rădulescu, Diamond Boutique: Prin Tax Free relația noastră cu clienții străini a devenit mult mai ușoară

Să fii primul serviciu de restituire a TVA-ului din România presupune un efort dublu. Pe deoparte informarea cetățenilor străini despre

Interviu cu Aida Anghel: Mulți clienți cunosc procedura Tax Free, așa că vor fi încântați să descopere această facilitate în magazine!

  Lucrurile sunt mereu în mișcare, fie că vorbim de noi înșine, fie că vorbim de companie, schimbările sunt cele

Interviu cu Ana Maria Conache, Frey Wille: Serviciul Tax Free, un beneficiu real în fața concurenților

Pe lângă business și turism, România poate fi o destinație la fel de cunoscută și pentru cumpărături. Mai ales pentru

Interviu – Femei in Afaceri

Femei in Afaceri: Care este povestea afacerii dvs. si cum a inceput totul? Valentina Saygo: Tax Free este un drept